تصفيه فاضلاب شيردوشي

پيمانكار تصفيه آب، فاضلاب و هوا

تصفيه فاضلاب شيردوشي

تصفيه فاضلاب شير دوشي

رعايت بهداشت در سالن شيردوشي مهمترين مرحله توليد شير بهداشتي با ابر ميكروبي كم است. ديوارها و كف سالن شيردوشي بايد مرتبا شستشو و ضدعفوني شود. سالن شيردوشي بايد داراي نور كافي، تهويه مناسب و سيستم هاي محافظت از ورود حشرات و داراي آب سرد و گرم براي شستشو باشد.

آب محل شستشوي پستان و سيستم CIP شيردوشي بايد عاري از ميكروب، باكتري و ويروس باشد. به منظور جلوگيري از عفونت پستان دام بايد با قطع مكش دستگاه از جريان معكوس شير داخل خوشه به شيردوش ممانعت كرد.

ابعاد سالن شيردوشي، عدم تغيير مرتب پرسنل شيردوشي در بالا بودن راندمان شيردوشي بسيار حائز اهميت است. موتور دستگاه شيردوشي و تجهيزاتي كه ايجاد صداي مزاحم مي كند بايد با فاصله از محيط شيردوشي نصب گردد. كليه سطوح داخلي ديوار و سقف بايد عاري از پستي و بلندي باشد.

تمامي موارد بيان شده براي اين است كه در هنگام شيردوشي، دام دچار استرس نشود و بتواند به راحتي تمامي شير موجود در پستان را تخليه نمايد. عدم تخليه شير موجود در پستان علاوه بر ضرر و زيان مالي موجب ايجاد ورم در پستان دام مي شود و در دراز مدت حتي باعث تلف شدن دام نيز مي شود.

بايد توجه داشت كه شير دام هايي كه مواد دارويي همچون آنتي بيوتيك مصرف مي كنند را بابقيه شير دام هاي سالم مخلوط نگردد. دام هاي مريض بدن هاي ضعيف تري دارند و سيستم ايمني ضعيف باعث حساس شدن دام نسبت به انواع و اقسام آلودگي مي گردد. آب مصرفي و آب شستشوي محل پستان براي اين دام ها بايد از كيفيت بالاتري برخوردار باشد.

همچنين وجود نيترات بالا در آب مصرفي اين دام ها مي تواند با كاهش سطح اكسيژن خون در دام سيستم ايمني ضعيف اين دام ها را ضعيف تر نمايد و در ادامه باعث تلف شدن دام گردد.

ادامه مطلب ...

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.