ساختار ممبران آب شيرين كن

پيمانكار تصفيه آب، فاضلاب و هوا

ساختار ممبران آب شيرين كن

ساختار ممبران آب شيرين كن

ساختار ممبران آب شيرين كن اغلب به صورت ورقه هاي مسطح بوده كه در بين آن ها شبكه جداكننده توري شكلي كه وظيفه توزيع بهتر آب و همچنين حمايت غشا در برابر فشار زياد را نيز دارد، قرار مي گيرد. اين صفحه ها از سه طرف به يكديگر چسبانده شده و طرف باز به استوانه سوراخ داري متصل مي گردد. سپس اين صفحه ها به دور استوانه مركزي سوراخ دار پيچانده شده و ساختار غشايي را تشكيل مي دهند.

در عمل، آب تغذيه كننده از يك انتهاي المان غشايي با فشار وارد شده و در بين سطوح فعال جريان مي يابد. شبكه جداكننده بين سطوح غشا، آشفتگي را افزايش داده، بنابراين نمك هاي جدا شده در يك محلول تحت فشار غليظ شده، خارج مي شوند. در پي جريان مارپيچي كه در كانال بين دو صفحه غشا ايجاد مي شود، آب خالص در غشا نفوذ كرده و در لوله مركزي و در فشاري در حد فشار اتمسفر جريان مي يابد.

اگرچه ساختارهاي ممبران قطري بين 2 تا 17 اينچ دارند ولي مرسوم ترين آنها داراي قطر اسمي 8 اينچ و طول 40 تا 60 اينچ است.

به منظور ايجاد مدول غشايي، شش تا هشت المان غشايي مارپيچ، در يك بدنه سيلندر فشار قوي نصب مي گردد. لوله مركزي به يكديگر متصل بوده و با نگهدارنده اي در داخل بدنه جا مي گيرد تا در اثر آب ورودي تحت فشار تغيير شكل ندهد. مدول غشايي نيز داراي آب بند، درپوش و دريچه هايي است كه لوله هاي آب ورودي، خروجي شوراب و آب شيرين بوسيله لوله به اين دريچه ها وصل مي شوند.

بدنه سيلندري معمولا از تركيبات فايبرگلاس ساخته شده، اما در انواع استيل ضدزنگ نيز موجود است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.