تصفيه فاضلاب رب گوجه فرنگي

پيمانكار تصفيه آب، فاضلاب و هوا

تصفيه فاضلاب رب گوجه فرنگي

تصفيه فاضلاب كارخانه رب گوجه فرنگي

كارخانه رب گوجه فرنگي و صنايع شبيه آن مانند كنسرو ميوه و مواد غذايي ديگر بصورت فصلي كار مي كنند و اين نكته در ضروري بودن تصفيه فاضلاب كارخانه رب گوجه فرنگي اثري ندارد.

مراحل آماده سازي آن بصورت زير است:

  1. حذف خاك، حشرات و مواد شيميايي از روي محصول
  2. براساس كيفيت محصول آن را درجه بندي مي كنند
  3. قسمت هايي كه لك و يا خراب است را از محصول جدا مي كنند.
  4. با مواد قليايي شست و شو داده مي شود.
  5. شست و شوي ميوه براي جدا كردن پوست و مواد قليايي
  6. كنسرو كردن و بسته بندي محصول

در حين اين مراحل حجم بالايي از زائدات جامد گاهي اوقات تا 50 درصد توليد مي شود. روش هاي دفع آنها بصورت زير است:

  • انبار كردن
  • توليد الكل
  • خشك كردن و استفاده بعنوان خوراك دام
  • كمپوست كردن
  • سوزاندن
  • دفع به اقيانوس
  • تخليه به جريان تصفيه خانه
  • و …

حجم مايعات توليدي معادل با مقدار آب مصرفي منهاي آب تلف شده در اثر تبخير، نشت و آب موجود در محصول نهايي مي باشد. جداسازي آب خنك كننده از فاضلاب باقيمانده به منظور كاهش اندازه تصفيه خانه سودمند است.

فرآيند تصفيه فاضلاب شامل تصحيح pH، انعقاد و ته نشيني، به همراه تصفيه بي هوازي و هوازي مي باشد. حجم فاضلاب توليدي اين صنايع زياد است البته با ارائه راهكارهايي مي توان اين حجم را كاهش داد.  تفكيك جريان هاي توليدي مختلف در مرحله طراحي مي تواند حجم فاضلاب را تا 50 درصد كاهش دهد.

در كارخانه توليد رب گوجه فرنگي، آب خنك كننده خروجي از تبخيركننده ها و سستم تقطير را مي توان براي شستشوي اوليه قوطي ها به كار برد.استفاده از شلنگ با فشار كم و دبي بالا را مي توان از چرخه حذف كرد و بجاي آن از شلنگ هاي نازل دار با فشار بالا كه داراي قطع كن در خروجي هستند استفاده كرد.

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.